e shtunë, 16 qershor 2007

Terveisiä kotiin!

Joka ilta kirjoitamme ohjaajien antamien ohjeiden pohjalta ajatuksiamme ja tunteitamme päivästä. Iltamyöhällä ohjaajamme lukevat ne läpi ja kommentoivat ajatuksiamme. Tällaista kirjallista keskustelua käymme joka päivä. Joskus piirtelemme janoja tunnelmista, väritämme päivän sivun sillä värillä, joka kunkin mielestä kuvaa oman päivän sujumista ja niin edelleen.
Tänään kirjoitimme terveisiä teille kotiin! Tässä otteita mietteistämme. Kirjoitamme ne nimettöminä. Tämä merkintä on siis omistettu teille läheisille!
"Tääl on tosi kivaa! Ihan parasta! Terkkui ihan kaikille!"
"Leirillä on ollut kivaa ja ollaan laulettu paljon. Hyttysiä on riittänyt ja uusia laululeikkejä opittu."
"Ollaan ihan yliväsyneitä, mut kyllä me selvitään! ;)"
"Terveiset äidille, iskälle ja Tiitulle."
"Terveisiä kotiin. On ollut tosi hauskaa. Ollaan pelattu paljon pingistä."
"Heeeiippaa kaikille! Terveiset täältä Riihon rippikoulusta! Täällä on ollut tosi kivaa ja vielä kivempaa on päivä päivältä! Ihmiset täällä on tosi kivoja ja on todella rento meininki! :)"
"On ollut mukavaa ja ajatuksia herättävää. Henki on hyvä. :)"
"Riparilla on ollut tähän mennessä todella hauskaa. Vaikka kukaan ei oikeastaan aluksi tuntenut toisiaan, niin silti on ollut tietynlainen yhteishenki. Kaikki ovat mukana lauluissa ja leikeissä ja hyttysten tappamisessa. Isoset ovat huolehtineet laadukkaista iltaohjelmista ja ovat pitäneet hyvää huolta meistä. :)"
"Ihanaa luonnon keskellä."
"Rippikoulumme on ollut erittäin tapahtumarikas ja hauska. Olemme oppineet paljon Jumalasta, Jeesuksesta ja kristinuskosta. Olemme tutustuneet toisiimme hyvin, leikkineet ja laulaneet paljon. Täällä on ollut todella mukavaa. :)"
"Minusta tuntuu, että oon saanu täällä turvallisesti miettiä monia asioita. On ollut aivan huippuporukkaa."
"Terveisiä kaikille!"
"Leirillä on ollut todella kivaa. Ollaan syöty tosi paljon, tai siltä ainakin tuntuu. Porukka on mukavaa ja kaikki on hyvin. Vähän väsyttää, aikaiset aamuherätykset, mut hyvin menee!!!"
"Riparilla on tooosi hauskaa. Ikävä poikaystävää. Kivoja kavereita! Moro, terkkuja!"
"On ollut ihan kivaa. Huonot ilmat on kyllä ollut, mutta muuten ihan ok."
"Täällä Riihossa on ollut hauskaa, että jännittävää, onhan leiri usean ensimmäinen. Säät eivät ole olleet parhaat mahdolliset, mutta se ei ole estänyt pingiksen ja salkopallon peluuta. Terveiset Järvenpäähän!"

Isoset Antti ja Hande

Pingistä. Tällä kertaa Roope ja Sauli, molemmat pingisaktiivejamme!

Salkopallossa puolestaan ovat kunnostautuneet ainakin Joni ja Vili.

Emma ja Emilia L. nauttivat harvoista aurinkoisista hetkistä.

Isoset Stefano ja Helmi. Oikealla Katja-aparimme.

Nuk ka komente: