e shtunë, 16 qershor 2007

Neljäs päivä - rististä ja vähän tikoistakin

Isoset herättivät meidät erittäin hyvin teemaan sopivalla laululla klo 7.30.
”Voisko ihanammin päivän enää alkaa?
Oisko ihanampaa tapaa kuin on tää?
Sinä siinä vierelläin, ihan hiljaa lähelläin,
nousemista tahdon pitkittäääääää…”

Kyllähän sieltä pedin pohjilta lopulta ylös päästiin.

Perjantaissa oli kaiken kaikkiaan kyse Jeesuksesta. Messua vietimme pitkäperjantain teemalla. Pohdimme ristin merkitystä.

Saimme myös omat Raamattumme ja opettelimme niitä käyttämään. Kysymyksiä lenteli ja ohjaajamme vastailivat ja pohtivat kanssamme parhaansa mukaan. Illalla laitoimme raamatunkäyttötaitomme koetukselle. Isoset olivat valmistaneet iltaohjelmaan huiskeeseen leikkimielisen kisan, jossa piti 15 minuutin aikana etsiä Raamatusta annetut 15 jaetta ja tuoda niissä mainitut 15 asiaa/esinettä pelinjohtajan luo. ”Missä täällä on lasi?” ”No älä nyt ääneen kysy, muut kuulee!” ”Etsi nyt jostakin keppi!” ”Juokse!” ”Siis täh, miten valon voi tuoda?” ”No, hae kynttilä jostakin!” Ja niin edelleen.
Iltaohjelman kohokohdaksi taisi päästä brittivierailijamme ”Alfred”. Mutta ei hänestä sen enempää. Leirimme legendoiksi alkavat puolestaan nousta salaperäinen Jorma sekä hai- ja ponilaululeikit.

Salkopallokin on nyt sitten kerran saatu alas salosta. Pelit eivät siis ole vain silmänilona vaan kovassa käytössä. Leirin tikanheittoennätys on tällä hetkellä 38.

Viivi yrittää tikkaennätyksen päihittämistä.
Kirsi-Mari tarkistaa tuloksensa.

Nuk ka komente: