e diel, 27 maj 2007

Ensimmäinen askel!

Moikka, Riiho II -riparilainen!

Tässä se viimein on, meidän yhteinen rippikoulublogimme. Tervetuloa! Koko kevään me ”Riiho-kakkoslaiset” olemme jo varovaisin askelin tutustuneet toisiimme. Tästä eteenpäin voimme tehdä sen myös netissä.

Tämä blogi on meidän oma muistikirjamme. Tänne kirjaamme yhteisen polkumme varrelta merkittäviä, hupaisia, koskettavia, iloisia ja mieltä askarruttavia asioita yhteisten päiviemme kulusta. Ennen varsinaisen leirijakson alkamista voitte löytää täältä tärkeää informaatiota ja muutamia merkintöjä kevään tapaamisista, mutta myös esimerkiksi ripariohjaajiesi yhteystiedot. Leirillä puolestaan tekin pääsette mukaan ripariblogin taiteilijoiksi.

Toivomuksemme on, että tästä blogista voi tulla sekalainen kokoelma kaikesta siitä, mitä yhteinen riparikokemuksemme on pullollaan. Ja kun palaamme kotiin, on meillä omiin sydämiimme ja päihimme tallentuneiden muistojen lisäksi nettisivu, jolle palata muistelemaan.

Me "Riiho II -laiset" voimme myös ennen leiriä ja sen jälkeen halutessamme vaihtaa ajatuksia kirjoittamalla kommentteja leiriblogiimme. Blogin seuraaminen ja kommentoiminen on mahdollista myös läheisillesi, huoltajille, parhaille ystäville tai kummeillesi; niille ihmisille, joiden haluat antaa kurkistaa riparikokemuksesi väläyksiä. Voit halutessasi naputella pienen kysymyksen tai kommentin blogiin. Siten myös muu riparimme väki saa kuulla, millaisia mietteitä päässäsi ennen varsinaista leiriä liikkuu. Ehkä joku muukin miettii samoja visaisia kysymyksiä? Kommentin blogiin voi jättää klikkaamalla ”kommentoi”-linkkiä päiväkirjamerkinnän perässä. Kommentointimahdollisuus on jokaiselle blogissa vierailevalle avoin. Muistathan myös, että kaikki blogin lukijat näkevät kommenttisi -> henkilökohtaisissa asioissa pidämme siis yhteyttä kasvotusten, puhelimitse tai sähköpostilla, kuten tähänkin asti.

Tämän tervetulotoivotuksen luettuasi voit kurkistaa lyhyitä merkintöjä siitä, mitä olemme jo ehtineet kevään kuluessa kokea ja tehdä. Sen jälkeen päiväkirja täyttyy pikkuhiljaa. Sivulle ei ilmesty mitään sellaisia tärkeitä tietoja, joita et muussa muodossa saisi; ei siis hätää, ellet pääse kurkistamaan päiväkirjaan usein.

Tutustele ja maistele. Blogimme nimi on Yhtä matkaa. Se viittaa polkuun, jonka me aloitimme - oikeastaan jo kasteessa, mutta tällä porukalla joitakin kuukausia sitten - ja joka jatkuu. Kuljetaan siis yhtä matkaa, rinnakkain ja toisiimme tutustuen. On hieno seikka, että sinä olet matkassa mukana!

Nuk ka komente: